Persoonlijk, Natuurlijk en Fairtrade

Home » Aura Spray maken

Auraspray maken

Reinig & bescherm je energie

Het kan een uitdaging zijn om de fijne dingen in het leven op te merken wanneer negatieve invloeden je constant bombarderen en leegmaken.

Hoewel het niet kan worden gezien, kan negatieve energie zich opbouwen in een ruimte als het niet wordt opgeruimd. Katholieken, indianen en Wicca's

gebruiken rituelen waarbij aromaten worden ingezet om negativiteit uit huizen en ruimtes te zegenen en te bevrijden.

 

Essentiële oliën hebben het potentieel om de geest te verheffen, de omgeving te zuiveren en de negativiteit die we dagelijks ervaren te bestrijden. Essentiële oliën kun je (regelmatig) inzetten om te helpen geaard en gefocust te blijven op het positieve en om de omgeving positief energiek en aangenaam te houden.

 

Met het gebruik van essentiële oliën kunnen we onze trillingsenergie, ons energieveld, onze aura  beïnvloeden en daardoor onze algehele vibratie, energie en staat van zijn verhogen.

 

Wat heb je nodig voor de workshop?

In deze DIY workshop maak je zelf een Spray (reiniger) én een Roller (beschermer).

Je ontvangt (bijna) alles wat je nodig hebt in dit workshop pakket. Heb je zelf alle oliën in huis, dan kies je voor de Aurasprayset en anders kies je de set incl de oliën.

Met het E-book bij de hand, kan je jezelf een leuke workshop kado geven of bestel meerdere sets en maak er een fijne vriendinnendag van. 

Kijk ook even bij mijn blogs voor inspiratie, wellicht kan je een mooi ritueel uitvoeren en heb je zo een avondvullend programma.

 

Met deze set maak jij je eigen auraspray om het aura te reinigen en een glazen roller met kleine chakrasteentjes voor een beschermende samenstelling.

Je download hier het e-bookje en kan direct aan de slag.

Je ontvangt de volgende benodigdheden:

- 1 glazen spray flesje 50ml

- 1 glazen roller

- kunststof pipet

- etiket Cleanse

- etiket Protect

- 7kleine chakrasteentjes

- e-bookje om te downloaden met recepten

- Optioneel Setje etherische olien van DoTerra in 2 sample flesjes. De inhoud hiervan is precies de hoeveelheid die je nodig hebt voor het maken van een roller en een spray. Het zijn vrij prijzige oliën, de sample flesjes zijn berekend op een druppelprijs. 

 

Zelf toevoegen:

(Etherische oliën )

Gedestileerd water en optioneel een beetje alcohol 70%

 

Kies als extra aanvulling een Labradoriet steen. De Labradoriet werkt namelijk beschermend tegen energiën van anderen. Je zal merken dat je makkelijker bij jezelf kan blijven en minder prikkels zal ervaren. Heel fijn voor kinderen en HSP.