Sister Support

Als vrouwelijke ondernemer steun ik graag mijn ondernemende sisters.
Mijn vertrouwen in deze power vrouwen is groot vanwege hun warme persoonlijkheden, maar natuurlijk ook omdat ze ieder voor zich geweldig zijn in hun vakgebied.

Jessica is een echte powervrouw als het gaat om creativiteit en familieopstellingen. 

Zij helpt je bij vraagstukken om inzicht te krijgen in jezelf en je familiesysteem. 

Jessica gaat niks uit de weg. Ze is bereid om alles aan te kijken, het licht én het donker. Dat maakt haar werk zo krachtig in mijn ogen. Dit doet ze op een liefdevolle en zachte manier, maar ze zal ook heel direct zijn als het nodig is.

 

"Het fascineert me om te ervaren dat we allemaal een proces hebben en ik wil dat wakker maken in jou door middel van jouw eigen creativiteit! Mee voelen, wakker maken van intuïtie, zien wat er aan het licht wil komen en dat volledig omarmen. In ieder van ons zit enorme levens potentie en ik wil met jou onderzoeken waar die van jou zit. Buiten de kaders, op jouw manier…. en die van mij! Verbinden met wat het leven jou laat zien en voelen waar het licht zit. Daar zit mijn kracht!"

-Jessica-

https://ateliercestca.nl

Wilhelmina heeft het ondernemen in haar bloed zitten. 

Ze weet heel goed wat ze wilt en dat draagt ze vol passie uit.

Wilhelmina wil de mensheid gezonder maken, een holistische levensstijl in een gezond lichaam. Dit doet zij dmv yoga, massage en natuurlijke voeding.

"Omdat ik meer mensen bewust wil maken over hoe belangrijk het is dat lichaam en geest in balans zijn ben ik op dit moment bezig met het maken van mijn eerste online holistisch yogaprogramma. Hier heb ik een aparte training voor gevolgd. Het eerste programma dat ik ga maken ligt erg dicht bij mezelf, een programma om astma op een holistische manier te ondersteunen. Zelf ben ik opgegroeid met astma en door yoga, gezond leven én bewustwording ben ik zo goed als van mijn klachten af. Dit is ook het onderwerp waar mijn eindscriptie over ging bij de opleiding tot holistisch therapeut. Ik hoop hiermee heel veel mensen, waaronder ook kinderen, te helpen naar meer lucht en vrijheid.  "

-Wilhelmina-

https://www.yogastudioinfinity.nl/over-mij-wilhelmina-arjaans-yogastudio-infinity/

 

Zo ken ik Karin, als een sprankelende persoonlijkheid.

Karin bruist van de energie , maar tijdens haar coaching is ze de rust zelve. 

Zo fijn om bij haar op te laden en tot inzicht te komen. Ze schijnt letterlijk een lichtje op alles waar je naar mag gaan kijken.

"Binnen Markus Verlichting – bij Karin wordt volop ruimte en gelegenheid geboden om te oefenen voor de “generale repetitie”. Je mag hier vallen en opstaan, laten zien wat er allemaal in jou huist: the goods & bads. Een plek waar je op jouw eigen wijze ont-wikkelt, waar je schaamte en talent voor jouw over-ontwikkelde aanpassingsvermogen buiten de deur mag laten. Binnen Markus Verlichting – bij Karin draait het om jezelf te durven gaan laten zien, om loslaten van alles wat jou tegenhoudt dat te bewerkstelligen, om de verbinding met jouw sparkle, uniek in zijn soort.

-Karin-

https://www.markusverlichting.nl

 

Yvette is een gecertificeerd Sensi therapeut die naast haar theoretische kennis, ook haar intuïtie gebruikt in haar werk. Dit maakt dat ze zich volledig op jou kan afstemmen en tot de kern van jouw vraagstukken komt.

Een bezoek aan haar praktijk is effectief en heerlijk ontspannend.

"Mijn intuïtieve vermogen helpt mij om te werken vanuit mijn hart, aandachtig te luisteren, tact en inlevingsvermogen te hebben zonder oordeel of vooroordeel, hulpvaardig en zorgzaam te zijn.

Want aandacht, liefde en begrip heeft toch elk mens nodig.

Bij mij en kan je volledig jezelf zijn.

-Yvette-

https://praktijkinnerfreedom.nl

 

Lynda is een levensgenieter en met die energie weet ze jou te motiveren hetzelfde te doen. Ze raakt mij met haar kunst en liefdevolle aandacht.

Bij haar huis heeft ze een prachtig atelier en werkplek gecreëerd waar je zeker een keer moet gaan kijken. Dan kan je namelijk een beetje meegenieten van al dat moois.

"Talloze mensen begeleidde ik in mijn leven; als Lynda, moeder, partner, juf, lerares, HR, sensi-therapeut en priesteres, een alchemiste die jouw bevindingen omzet in inzichten en alles aangrijpt om liefde te creëren,  ik heb het vermogen in meerdere werelden te kunnen kijken en dit heel praktisch te vertalen.

Ik werk met mijn handen, met mijn energie, de essentiele olie, frequenties, kwast, en rituelen. Met mooie symbolen, objecten en edelstenen om gebeurtenissen te voeden met de kracht van de liefde om creatieve energie te laten stromen."

-Lynda-

https://lyndavisser.nl

 

Hannie is een van de meest zachtaardige vrouwen die ik ken. Een ontmoeting met haar is als een warme deken van liefde. Haar compassie voor de mens en de natuur neemt ze mee in haar ceremonies en behandelingen.

"Liefdevol loop ik een stukje mee op jouw pad en zorg voor de aanwijzingen, liefdevolle begeleiding en nodige ondersteuning. Ook breng ik je in contact met de wijsheid van je lichaam door middel van massage en lichaamswerk. Ik maak daarbij gebruik van ademwerk, acupressuur, de-armouring, sjamanisme en natuurwijsheid en meer kennis en tools die ik op mijn eigen weg mocht verzamelen. 

‚ÄčGeef je lichaam én persoonlijke groei alle ruimte, zodat je je weer ontspannen en vrij voelt. "

-Hannie-

https://www.hanniecaron.nl