Pepermunt

Peppermint/Pepermunt verfrist en geeft direct een flinke oppepper aan alle zintuigen. Heerlijk voor de momenten dat focus en helderheid nodig is.

Energetisch ondersteunt de Peppermint je om je hart te verlichten en het borstgebied te openen. Hij heeft helderheid, optimisme en versterkt. Let wel op dat je geen misbruik maakt van deze olie, want emotionele pijn moet wel gevoelt worden om groei te bevorderen. Echter is het niet gezond om weg te kwijnen in verdriet, dan is de Peppermint een grote redder in nood.

Chakra: Verlicht je hart en voel je sterk. Hartchakra

 

Tips voor gebruik:

-Doe een druppel in je handpalm, wrijf je handen en maak een kommetje van de handen. Inhaleer 3 keer heel diep en voel je weer energiek, fris en vernieuwd.

-Doe 3 druppels in de diffuser met lemon voor focus en concentratie.

-Meng 30 druppels met water en giet dit in een sprayflesje van 100ml. Gebruik deze om af te koelen op een warme zomerse dag. Met extra lavendel is dit ook een fijne aftersun om te koelen en te verzachten. Ook heerlijk bij opvliegers. Let wel op met de ogen. Goed schudden voor gebruik.

 

Belangrijkste algemene toepassingen:
- Ondersteunt de spijsvertering
- Verfrissende olie 

- Behoud gevoel van open luchtwegen
- Behoud gevoel van soepele spieren
- Verfrissing tijdens het sporten
- Verkoeling voor je lichaam


Toepassingsmethoden*:
Topisch, Aromatisch, Inwendig

*Deze olie is CPTG gecertificeerd voor een veilige dagelijkse toepassing. 

 

Bij een bestelling van DoTerra producten met een opgetelde waarde boven de 100,- euro kom je in aanmerking voor een kortingsaccount waarbij je profiteert van een minimale korting van 25% op je aankopen. Lees meer...

 

Lees voor gebruik de bijsluiter op het flesje. Niet inwendig gebruiken bij kinderen tot 6 jaar. De leverancier is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het verkeerd gebruik van deze etherische olie.