Join my Team

Ons team bestaat uit eigenzinnige, creatieve, zelfstandig ondernemers die elk een eigen weg kiezen in hoe we ons bedrijf vorm geven. Wat we allemaal gemeen hebben is dat we het beste in een ander naar boven willen halen, graag onze droom leven, bereidt zijn daar hard voor te werken en daarnaast genieten we van het leven.

 

Ben jij creatief, zelfstandig en wil je graag jouw talenten inzetten om ons team te bekrachtigen?

 

Hoe werkt het?

*Je koopt een startersset via De Zweverige Winkel, zodat je in mijn team komt.

*Je ontvangt een Wellness Consult waarin je ontdekt wat DoTerra voor jouw en je gezin kan doen.

*Je begint met het leren kennen en toepassen van de oliën.

*Je volgt de online Wellness Training via de mail.

*Je investeert in het opbouwen van een eigen olie collectie dmv een maandelijkse bestelling van +100pv

Klaar om te groeien?

Een eigen onderneming vraagt om jouw bereidheid om buiten je comfortzone te gaan bewegen. Door uitdagingen aan te gaan, (zelf)reflectie, vallen, opstaan en coaching, creëer je groei voor jezelf, je eigen onderneming én je team. 

Jouw Investering

Je bent bereid om per week 10 tot 15 uur van jouw tijd te investeren in dōTERRA. Dit is inclusief de coaching/begeleiding, producttrainingen en natuurlijk het opbouwen van je eigen bedrijf.

Je bouwt een eigen olie collectie op voor eigen en zakelijk gebruik. Dit doe je dmv een LRP, een maandelijkse bestelling van minimaal 100pv

Voel jij die Ja?

Indien jij voelt dat dit onderdeel van jou pad mag gaan zijn, meld je dan aan via onderstaand formulier.

Dit aanbod is alleen voor mensen die nog geen account hebben bij DoTerra.

 

Ik meld me aan...

Mijn Ervaring 

Vier jaar geleden werd ik verliefd op DoTerra. Op de Lavendel olie om heel specifiek te zijn. Niet zo heel zeer om de geur, alhoewel ik haar nu heerlijk vind, maar vooral omdat ze mijn nachtrust aanzienlijk heeft verbetert.

En dat terwijl ik haar niet eens zelf gebruikte om beter te slapen haha

Ik ben begonnen met lavendel bij mijn jongste dochter. Zij kwam drie jaar geleden elke nacht uit haar bed met ongelofelijke nachtmerries, ook wel nightterrors genoemd. Iedereen was dan gelijk wakker want ze gilde de hele boel bij elkaar. 

Ze was half wakker en half in slaap, zat half te dromen terwijl ze je wel aankeek en soms zelfs terug sprak. Heel naar om te zien en het gaf ook een gevoel van machteloosheid, omdat ik haar niet kon helpen. Tot ik DoTerra lavendel bij haar ben gaan inzetten.

Vlinder vond het niet lekker ruiken, dus smeerde we het verdund onder haar voeten. Die nacht werden mijn man en ik wakker.......niet omdat Vlinder aan het gillen was, maar omdat wij ons beide afvroegen of we haar niet gehoord hadden.

Ze had voor het eerst sinds lange tijd de hele nacht doorgeslapen.

Iedere keer wordt ik opnieuw verrast door de impact die etherische oliën hebben op mijn emoties en stemming. Ik merk dat mijn algehele gezondheid en welzijn verbeterd is, doordat ik nooit ziek ben op een kleine verkoudheid na. 

Het allermooiste is wel dat de oliën mij uitnodigen en uitdagen om innerlijke processen aan te gaan op een liefdevolle manier. Zo fijn om in afstemming te zijn met mezelf en de natuur.

Mariëlle Schenk

Teamleden

DoTerra heeft mij de mogelijkheid gegeven om mijn gezondheid in eigen handen te nemen. In deze tijd dat we onze soevereiniteit mogen terug claimen zijn de oliën een fantastisch middel om mijn lichaam en emoties te ondersteunen op een duurzame wijze. Geen restafval in de natuur van verkeerde uitgescheiden stoffen en de producenten worden ook gecheckt en bijgestaan om een heel goed leven te leiden. 

Lynda Visser www.inspiratie-atelier.nl

Als jong meisje was ik al geïnteresseerd in de helende werking van bloemen en planten, maar ik kwam pas echt in aanraking met aromatherapie tijdens mijn tweede zwangerschap. Ik had last van brandend maagzuur en ik was angstig voor de bevalling. Etherische oliën hebben mij toen ontzettend goed ondersteund, zowel fysiek als emotioneel. Zo nam ik citroenolie voor een gebalanceerde maag. Andere oliën mij bijgestaan om vol vertrouwen de bevalling tegemoet te treden, wat bij mij resulteerde in een snelle soepele bevalling. Daarna waren etherische oliën niet meer weg te denken uit mijn leven, ik gebruikte het in mijn kraamtijd en nu ook op een veilige manier bij mijn drie kinderen.

 

Toen ik in 2015 startte met mijn eigen yoga-en pilatesstudio wilde ik aromatherapie ook gaan inzetten bij mijn bedrijf. Zo vernevel ik in een diffuser een ontspannende geur zoals Serenity bij de rustige lessen, waarin men nog dieper kan ontspannen of een geur die energie geeft zoals pepermunt of de Motivate bij de actievere lessen. Ook organiseer ik regelmatig speciale themalessen met etherische oliën om lichaam en geest helemaal in balans te brengen, deze speciale lessen zijn echt een cadeautje voor jezelf.

Verder gebruik ik aromatherapie bij zwangerschapsyoga, (baby)massages en holistische therapiesessies.

 

Wilhelmina Arjaans www.yogastudioinfinity.nl