Rode Jaspis

Rode Jaspis is een zeer krachtige steen en een echte aardende steen.

Op lichamelijk vlak is Rode Jaspis zuiverend en ontgift het lichaam. Rode Jaspis heeft dan ook een gunstige werking bij koorts.

Het heeft een sterk ondersteunde werking op de spijsverteringsorganen en het hormoonstelsel.

Jaspis helpt goed bij obstipatie en helpt tevens tegen diarree. Rode Jaspis harmoniseert het totale zenuwstelsel en geeft een boost aan het immuunsysteem. 

Rode Jaspis helpt bij oorsuizingen en helpt bij klachten van hoofdpijn en epilepsie. Ook heeft Rode  Jaspis een gunstige uitwerking bij klachten van angina pectoris en andere hartkwalen. Heeft een sterke bloedstollende eigenschap. 

Rode Jaspis bevordert de doorstroming van energie en doorbreekt eventuele blokkades in de onderste chakra's. Rode Jaspis reinigt en balanceert de Chakra's en zet je in je kracht. Het bevordert het doorzettingsvermogen.

Jaspis helpt je ook om voor jezelf op te komen en vermindert de angst voor conflicten. Jaspis is een goede beschermsteen en absorbeert negatieve energieën en beschermt tegen straling. Rode Jaspis helpt tegen woede en helpt bij het verkrijgen van innerlijke harmonie.  

Op spiritueel vlak helpt Rode Jaspis om de aura te reinigen en te stabiliseren. Het vergemakkelijkt uittredingen zodat je makkelijk kunt reizen naar andere dimensies. Rode Jaspis helpt ook om dromen te herinneren als je de Rode Jaspis tijdens het slapen onder het kussen legt.