AromaTouch Handmassage

De AromaTouch-techniek is een van de meest effectieve manieren is om de essentiële oliën op het lichaam te gebruiken. Het is een snelle en gemakkelijke manier om iemand een essentiële-olie-ervaring te geven.

Een AromaTouch-handmassage kan een heel krachtig effect hebben.

 

Oliesuggesties
De AromaTouch-handmassage is eenvoudig en werkzaam omdat je elke olie kunt gebruiken. Zo kun je deze techniek op degene afstemmen die je masseert. Kies een olie (of laat hen een flesje ‘blind’ kiezen) die op dat moment nodig is. Eén tot drie druppels olie (of een blend) is voldoende. Zelf geef ik de voorkeur aan de Touch rollers, omdat hier al een beetje gefractioneerde kokosolie in zit. Je kan ook zelf een beetje kokosolie gebruiken voor je start met de AromaTouch handmassage.

Klik hier voor een PDF met een overzicht van de oliën die je kunt gebruiken bij de AromaTouch-handmassagetechniek en lees wat het effect dan is (let wel: het is een engelstalige PDF).

 

AromaTouch Hand Massage-bewegingen

De AromaTouch-handtechniek bestaat uit vijf verschillende bewegingen. Deze vijf bewegingen worden gebruikt voor de ontspanning en voor een goede opname van de olie. Een sessie duurt het tussen de 5 en 10 minuten, wat voor elke hand 2-5 minuten betekent. Hoewel de handmassage snel en eenvoudig is, kan het een grote impact hebben op degene die je masseert.

Bekijk hier de instructievideo van de AromaTouch-handmassage: