Reading Ton Bons (VOL)

Datum/Tijd
Date(s) - 04/09/2019
19:00 - 22:30

Ton Bons was voor mij mijn eerste ervaring met een echt Medium en ik moet zeggen dat hij mij aangenaam verrast heeft. Ik vind Ton heel Puur en integer. Zijn woorden hebben mij diep geraakt en omdat je de reading mag opnemen, kan ik het nog af en toe terugluisteren. Vooral de treffende omschrijving van mijn zoon was voor heel waardevol. Ik ben daarom ook super blij dat Ton naar De Zweverige Winkel komt om dit jaar twee readingen te komen geven, waarvan dit de laatste is.

 

Ton Bons geeft boodschappen van gene zijde voor bezoekers aan de hand van persoonlijke voorwerpen en foto’s. Deze voorwerpen/foto’s hebben een uitstraling van de gebruiker en de paragnost voelt dit in.

Sinds twintig jaar trekt Ton Bons rond als paragnost. Daarbij kiest hij een eigen route, los van enige commercialiteit.

Hij legt contact met gidsen en spreekt met overledenen. Dat laatste echter niet direct na het overgaan. “De rit naar de andere kant mag niet worden verstoord.
Ik wacht dan ook zes tot negen maanden voordat ik contact probeer te maken.”

Hoewel de naam van Ton Bons (49) uit Giessen in Noord-Brabant op internet vrijwel niet te vinden is, heeft hij een grote naamsbekendheid opgebouwd tijdens de twee decennia die hij als paragnost werkzaam is.

Hij heeft geen computer in huis, om de simpele reden dat hij daar niets mee heeft.

Een eigen website heeft Ton ook niet en via mail kan je hem niet bereiken.

Toch heeft dat voor de paragnost geen nadelige gevolgen, want veel mensen weten hem al jaren te vinden en is inmiddels erg geliefd om zijn zuivere boodschappen van Gene zijde!

Per bezoeker mag één voorwerp of foto neergelegd worden.
De reading mag opgenomen worden met je mobiel.
Er zijn 13 plaatsen beschikbaar ,zodat iedereen een reading krijgt en ook nog 1 vraag mag stellen.