Spirit of Cacao meet Shamanic Sounds

In deze Ceremonie heten wij jullie welkom en gaan we verbinden met ons mooie hart en met elkaar. 'n mooi Sjamanistisch ritueel waarin we de Cacao ons in Liefde laten openen en verwarmen. Zak weg in een diepe innerlijke reis, begeleid door de diverse prachtige, helende en ontspannende klanken begeleid door o.a. drums, ratels, udu, santur, sjamaanse fluit, klankschalen, zang en laat je verrassen deze middag.

♥ Donatie basis vanuit het Hart. Wij vragen je een
reserveringsbedrag van €14,=.
Na de ceremonie voel je wat de ceremonie voor jou van waarde
heeft.
We geven je hierbij een richtprijs van €44,= om je een idee te
geven.
♥ Jouw plekje is definitief na jouw aanbetaling.
Gegevens worden aan je bekendgemaakt na aanmelding e-mail.
♥ Er is plaats voor max.15 mensen. Meld je dus tijdig aan.
♥ Opgeven via mail: dmpvdpol@gmail.com

Locatie: Muscaria Spiritueel Centrum, Peperstraat 14 te Kaatsheuvel
Datum: 15 December 2019
Tijd:
13.30 (Inloop en even rustig aankomen, kennismaking en je plekje in orde maken)
14.00 (Start van de ceremonie en de deur sluit)
17.00 (Einde)


♥ Belangrijke Info ter voorbereiding Cacao Ceremonie;

Drink extra water, drink geen koffie en eet een lichte maaltijd.
Cacao heeft o.a. een reinigende werking in het lichaam en het is fijn als dat proces voldoende ondersteund wordt.

Rauwe Cacao heeft een medicinale werking in het lichaam en daarom willen wij graag van je weten of je medicijnen gebruikt (en zo ja waarvoor) en of je een zwangerschap draagt. (mail dit alléén terug als het met een JA kunt beantwoorden, waarvoor dank.)
Dit om samen af te stemmen en op een gepaste wijze je een fijne ceremonie te laten ervaren. (Hannie neemt hiervoor apart contact met je op via mail)
Sacred Altaar; Neem een krachtvoorwerp, edelsteen, veer, steen o.i.d. mee om voor Jezelf op het altaar te leggen.

Moeder Aarde schenkt ons deze Sacred Cacao en wij koesteren haar diep. Met respect verspillen wij haar niet. Dit betekent ruim op tijd aan te melden zodat wij jou Cacao kunnen bereiden en vragen je daarom ook tijdig af te melden indien verhinderd. Wij brengen je inschrijf bedrag wel in rekening voor gemaakte kosten indien je annuleert binnen 24 uur voorafgaand aan de dag van de Ceremonie.


Meenemen voor Jezelf;
♥Een flesje water voor als je tussendoor behoefte hebt om te drinken.
♥Een persoonlijk (-e) voorwerp (-en) voor op het altaar
♥Dekentje, kussentje, matje om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken.

Wij ontmoeten je graag in Liefde, Hannie en Pascal ♥

Over ons:

Pascal:

Ik stem mij af op mensen en neem ze mee op een liefdevolle innerlijke reis. Ik maak intuïtieve klanken met diverse instrumenten, zoals sjamaanse drums, klankschalen, stem, fluiten, gitaar en diverse percussie. De klanken die ik maak zijn divers. Zacht, mooi, intens, soms grappig of verrassend vreemd. Mijn doel is om de energie die in onszelf aanwezig is, in beweging te brengen. Zo komen blokkades aan de oppervlakte en ontstaat er heling.
Als ik klank maak gaat dat voorbij aan het denken en verbind ons direct met ons gevoel. We ervaren hierdoor vrijheid en diepe ontspanning.
Het raakt mij elke keer dat mensen, door in contact te zijn met klanken en muziek, meer open en ontspannen worden en daardoor dieper in contact komen met zichzelf.
Naast mijn klankwerk, heb ik diverse muzikale samenwerkingen. Met mijn ervaring met mantra’s en heart songs, ecstatic dance live en popmuziek heb ik een grote bron van kennis die ik inzet in o.a. mijn persoonlijke bijdrage bij muziekcirkels en medicijnplant ceremonies waarin ik intuïtief de muzikale begeleiding verzorg.

Hannie :

Voor mij staat de liefdevolle verbinding vanuit het Hart centraal. Van daaruit elkaar werkelijk Zien. Het aanwezig Zijn en zorgen voor én met mensen is mijn missie en passie in mijn leven. Dit doe ik met integriteit en compassie. Door mijn persoonlijke in begeleiding van het innerlijke tijdens mijn massages, counseling en in de diverse retreats.

Mijn liefde voor Moeder Aarde, de natuur, de mens en de muziek combineer ik in mijn diverse ceremonies, die ik deels zelf én in samenwerkingen creëer, o.a. Sacred Cacao, Sisters events, 13th Rite of The Womb, Maanceremonies, div. retreats met plantceremonies ademwerk en meer.

Mijn innerlijk staat in een diepe verbinding met klank en muziek en flowt door alles wat ik doe. Andere mooie Zielen in mijn leven te ontmoeten door de muziek, is een groot cadeau van vreugde wat ik deel.

Hierin is contact met ons innerlijke, de (her-) verbinding hiermee en persoonlijke groei, de altijd aanwezige leidraad. Warmte, zachtheid en liefdevolheid zorgen voor een veilige bedding tijdens mijn diverse sessies en ontmoetingen. Door mijn invoelend vermogen ondersteun ik je om inzichten te krijgen om jouw levenspad steeds authentieker te lopen. Als een Wisdomkeeper deel ik mijn Kennis en Wijsheid .


Being together is the real medicine
Let it flow out in to the world
Love is the healing power
so share that Love ♥