De Wijze Vrouw jaartraining

Datum/Tijd
Start - 02/11/2019

Voel jij ook de roep van moederaarde, de natuur, de moedergodin? Voel jij hoe ze een beroep doet op je innerlijke wijze vrouw? Die vrouw die voelt, die herkent, die diep van binnen WEET.
Een weten die verder gaat dan verstand, een weten die diep geworteld zit in jou. Een weten die van generatie op generatie in jouw genen is meegegeven door de wijze oermoeder zelf.

 

In onze snelle, drukke consumenten maatschappij wordt het steeds moeilijker haar te herkennen. We worden van alle kanten afgeleid. We raken overprikkelt en afgestompt van ons gevoel.

Tijdens deze jaartraining ga je (weer) diep contact ervaren met je innerlijke Wijze Vrouw en de natuurelementen. We vinden onze oerkracht die ons helpt balans te creëren in ons leven. Je leeft vanuit je centrum en gaat (zakelijke en/of persoonlijke) doelen realiseren die voor jou belangrijk zijn. Je leert om jezelf als prioriteit te hebben

We werken o.a. met het Keltische jaarwiel en de maancyclus, de natuurelementen, (totem)dieren en planten, rituelen, meditaties en visualisaties, lichaamswerk, energiewerk, bewegings- en ademwerk.

Ik neem je mee terug naar de natuur, naar je roots, , naar je wijze oer kennis, terug naar je lichaam, je bekken, met je voeten stevig in de aarde. Ga je mee?

5 weekenden en een midzomerviering komen we samen. Daarnaast ontdek jij je eigen natuur, de Wijze vrouw in jou en bewandel je jouw eigen weg.Je ontvangt maan(d)elijks nieuwe input, we hebben contact via mail of telefoon of we plannen een persoonlijke ontmoeting in. Een vol jaar sta ik tot je beschikking.

Data:

Za 2 nov en zo 3 nov 2019

Za 1 feb en zo 2 feb 2020

Za 9 mei en zo 10 mei 2020

Zo 21 juni 2020 Midzomerviering

Za 7 sept en zo 8 sept 2020

Za 31 okt en zo 1 nov 2020

Jouw input is een commitment die je met jezelf aangaat. Om de energie in balans te laten stromen vraag ik een financiële bijdrage van 2450,- euro

Voor degene die een duidelijke roep voelt en gelijk wilt beslissen (vóór 1 sept 2019) wil ik een VROEG’ROEP’KORTING aanbieden. Je betaald dan nog maar 1950,- euro

Van 1 sept tot 1 okt een vroegboekkorting van 2222,- euro

In termijnen of maandelijks betalen is mogelijk. Graag meedoen, maar minder financiële middelen? Neem gerust contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheden.