Persoonlijk, Natuurlijk en Fairtrade

Home » Workshop/Cursus » Reinig je Aura

Reinig je Aura Workshop

Reinig & bescherm je energie

Het kan een uitdaging zijn om de fijne dingen in het leven op te merken wanneer negatieve invloeden je constant bombarderen en leegmaken.

Hoewel het niet kan worden gezien, kan negatieve energie zich opbouwen in een ruimte als het niet wordt opgeruimd. Katholieken, indianen en Wicca's

gebruiken rituelen waarbij aromaten worden ingezet om negativiteit uit huizen en ruimtes te zegenen en te bevrijden.

 

Essentiële oliën hebben het potentieel om de geest te verheffen, de omgeving te zuiveren en de negativiteit die we dagelijks ervaren te bestrijden. Essentiële oliën kun je (regelmatig) inzetten om te helpen geaard en gefocust te blijven op het positieve en om de omgeving positief energiek en aangenaam te houden.

 

Met het gebruik van essentiële oliën kunnen we onze trillingsenergie, ons energieveld, onze aura  beïnvloeden en daardoor onze algehele vibratie, energie en staat van zijn verhogen.

 

Wat heb je nodig voor de workshop?

In deze interactieve workshop gaan we een Spray (reiniger) en Roller (beschermer) maken. Voor deze workshop kun je een speciaal pakket bestellen waarin alle benodigdheden, exclusief de oliën, zitten. Het is niet verplicht dit pakket aan te schaffen, maar wel superhandig. In de email die je na opgave ontvangt, staat alle informatie die je nodig hebt.

Met deze set maak jij je eigen auraspray om het aura te reinigen én een beschermende roller. Je kan kiezen uit de set zonder de etherische olien, of als je niks in huis hebt, voor de set incl oliën.

Je ontvangt de volgende benodigdheden:

- glazen spray flesje 50ml

- dikke glazen roller 10ml

- kunststof pipet

- etiket Cleanse

- etiket Protect

- enkele kleine chakra steentjes om in de roller te doen

- e-bookje om te downloaden met recepten (deze ontvang je na de workshop)

Samplesets zijn kleine flesjes met het aantal druppels, voldoende om de auraspray of roller te maken.

Zelf toevoegen:

Gedestileerd water en optioneel een beetje alcohol 70%

 

Kies als extra aanvulling een Labradoriet steen. De Labradoriet werkt namelijk beschermend tegen energiën van anderen. Je zal merken dat je makkelijker bij jezelf kan blijven en minder prikkels zal ervaren. Heel fijn voor kinderen en HSP.