Persoonlijk, Natuurlijk en Fairtrade

Home » Workshop/Cursus » 13 Heilige Nachten

13 Heilige Nachten

Ben jij op zoek naar de betekenis van jouw dromen voor het jaar 2021?

Ben jij op zoek naar de magie van jouw dromen?

Wil jij de antwoorden op al jouw vragen?

Ben jij klaar om wonderen te ontvangen?

 

Jij wilt de antwoorden op jouw vragen niet van iemand anders, maar van jezelf. Jij wil de periode tussen kerst en driekoningen op een bijzondere en bewuste manier ervaren. Jij wil jezelf dit jaar een bijzonder cadeau geven. Klinkt dit herkenbaar? Maak dan gebruik van deze magische periode. Maak gebruik van de kracht van jouw dromen.

In de periode tussen 24 december en 6 januari vangen de 13 heilige nachten aan. De dromen in deze magische periode hebben naar de traditie luidt een voorspellend karakter voor het jaar dat er op volgt.

Om deze periode bewust te ervaren heb ik een reispakket samengesteld dat jou ondersteunt om de antwoorden op al jouw vragen te krijgen voor het jaar 2021. Ook krijg je inzicht in de betekenis van jouw dromen voor het jaar 2021. Want de antwoorden zijn er al. Het is alleen de uitnodiging van deze periode om jouw antwoorden te herinneren en te leven in het jaar 2021. Combineer dit samen met één van de prachtige cadeaus of Rituelensets van
De Zweverige Winkel en wonderen ontstaan.  Dat is de Magie!

 

Ga jij mee op reis met jouw dromen? Kijk dan op www.13heiligenachten.nl voor meer informatie. Aanmelden kan tot 20 december 2020.

Kijk hier op de website naar de speciale 13Heiligenachten producten om je tijdens deze bijzondere periode te ondersteunen. 

 

Ik wens je fijne nachten en een prachtig 2021 toe.

Warme groet met zacht licht, Nathalie Heessels