Workshop/Cursus

Ik wil op deze pagina leuke, mooie en inspirerende cursussen en workshops met je delen.

Een enkele is van eigen hand en daarnaast heb ik professionele en vooral hele lieve mensen in mijn netwerk die allemaal stuk voor stuk bijzonder werk leveren. Deze deel ik graag met je.

13 Heilige Nachten

 

Ben jij op zoek naar de betekenis van jouw dromen voor het jaar 2021?

Ben jij op zoek naar de magie van jouw dromen?

Wil jij de antwoorden op al jouw vragen?

Ben jij klaar om wonderen te ontvangen?

 

Jij wilt de antwoorden op jouw vragen niet van iemand anders, maar van jezelf. Jij wil de periode tussen kerst en driekoningen op een bijzondere en bewuste manier ervaren. Jij wil jezelf dit jaar een bijzonder cadeau geven. Klinkt dit herkenbaar? Maak dan gebruik van deze magische periode. Maak gebruik van de kracht van jouw dromen.

In de periode tussen 24 december en 6 januari vangen de 13 heilige nachten aan. De dromen in deze magische periode hebben naar de traditie luidt een voorspellend karakter voor het jaar dat er op volgt.

 

Om deze periode bewust te ervaren heb ik een reispakket samengesteld dat jou ondersteunt om de antwoorden op al jouw vragen te krijgen voor het jaar 2021. Ook krijg je inzicht in de betekenis van jouw dromen voor het jaar 2021. Want de antwoorden zijn er al. Het is alleen de uitnodiging van deze periode om jouw antwoorden te herinneren en te leven in het jaar 2021. Combineer dit samen met één van de prachtige cadeaus of Rituelensets van
De Zweverige Winkel en wonderen ontstaan.  Dat is de Magie!

 

Ga jij mee op reis met jouw dromen? Kijk dan op www.13heiligenachten.nl voor meer informatie. Aanmelden kan tot 20 december 2020.

Kijk hier op de website naar de speciale 13Heiligenachten producten om je tijdens deze bijzondere periode te ondersteunen. 

 

Ik wens je fijne nachten en een prachtig 2021 toe.

Warme groet met zacht licht, Nathalie Heessels

De Kracht van Etherische Oliën

 

Ik werk inmiddels ruim 4 jaar met etherische oliën van DoTerra en merk daar dagelijks de voordelen van. De olietjes zijn niet meer weg te denken in mijn huishouden en ik denk dat mijn gezin zeker gaat protesteren. We gebruiken ze namelijk allemaal. De ene keer om een goede en gezonde nachtrust te bevorderen en de ander keer om onze weerstand en algehele gezondheid te ondersteunen. Daarnaast passen we de etherische olie toe tijdens koken en bakken en stellen we de meest heerlijke (huis) parfums samen voor in een persoonlijke roller of in de diffuser. 

 

Jou informeren op vraagstukken die voor jou belangrijk zijn, vind ik het leukste om te doen.  Daarom zijn mijn 'workshops' kleinschalig en persoonlijk. 


je kan via HIER contact met mij opnemen, dan maken we samen een afspraak.

Informatief gesprek is Gratis

Workshop op locatie €150,- max 6pers (ik kom bij jou thuis)