Persoonlijk, Natuurlijk en Fairtrade

Home » Workshop/Cursus

Workshop/Cursus

Ik wil op deze pagina leuke, mooie en inspirerende cursussen en workshops met je delen.

Een enkele is van eigen hand en daarnaast heb ik professionele en vooral hele lieve mensen in mijn netwerk die allemaal stuk voor stuk bijzonder werk leveren. Deze deel ik graag met je.

Doe mee aan deze GRATIS online workshop en maak je eigen Auraspray en een beschermende roller.

 

De eerstvolgende datum:

25 febr 20.00

 

Lees hier verder....

13 Heilige Nachten

 

Ben jij op zoek naar de betekenis van jouw dromen voor het jaar 2021?

Ben jij op zoek naar de magie van jouw dromen?

Wil jij de antwoorden op al jouw vragen?

Ben jij klaar om wonderen te ontvangen?

 

In de periode tussen 24 december en 6 januari vangen de 13 heilige nachten aan. De dromen in deze magische periode hebben naar de traditie luidt een voorspellend karakter voor het jaar dat er op volgt.

 

Lees hier meer...

Etherische Oliën Consult

 

Ik werk inmiddels ruim 4 jaar met etherische oliën van DoTerra en merk daar dagelijks de voordelen van. De olietjes zijn niet meer weg te denken in mijn huishouden en ik denk dat mijn gezin zeker gaat protesteren. We gebruiken ze namelijk allemaal. De ene keer om een goede en gezonde nachtrust te bevorderen en de ander keer om onze weerstand en algehele gezondheid te ondersteunen. Daarnaast passen we de etherische olie toe tijdens koken en bakken en stellen we de meest heerlijke (huis) parfums samen voor in een persoonlijke roller of in de diffuser. 

 

Jou informeren op vraagstukken die voor jou belangrijk zijn, vind ik het leukste om te doen.  Neem vrijblijvend contact met mij op voor al jouw vragen. Ik kijk samen met jou naar passende oplossingen.