Familieopstellingen

De Zweverige Winkel familieopstellingen

Familieopstellingen is een methode om inzichten te krijgen in patronen die ontstaan zijn in jouw leven, jouw familiesysteem van herkomst.

Soms loop je tegen problemen in relaties aan in je leven of patronen waarin je jezelf in cirkels beweegt. Er lijkt geen uitweg en je hebt van alles al geprobeerd om daar uit te komen. Familieopstellingen kunnen dan (nieuwe) inzichten geven, helderheid bieden en zelfs trauma's oplossen.

Jouw opstelling op een data naar jouw keuze? Dat kan!!  Ik zoek dan representanten die gratis mogen aansluiten.

Wil je niet jouw opstelling in groepsverband laten plaatsvinden? Dan kan je ook een privé opstelling met mij afspreken.

Ik bied de familieopstellingen soms ook aan in  blokken van 3 avonden. Zo ben je deze avonden met een vaste groep mensen wat vertrouwd aanvoelt. Tijdens één van de drie avonden zal je ook jouw vraag gaan opstellen. De andere momenten ben je onderdeel van de opstelling van een ander als representant (dan wordt je door iemand opgesteld en in de opstelling geplaatst) of als toeschouwer.

Tijdens beide opties zal je merken dat dit veel met je doet, weet dat je ook niet voor niets aanwezig bent in de betreffende groep en opstellingen. Evt data kan je vinden op www.muscaria.dezweverigewinkel.nl

 

Kosten privésessie ongeveer 2 uur: 85,- euro

Een groepsopstelling met jou als vraagsteller: 125,- euro

3-luik opstellingen: 75,- pp bij minimaal 6 deelnemers.

 

Wil je een factuur op je bedrijfsnaam ontvangen, dan zijn de prijzen  ex BTW