doterra De Zweverige Winkel

De Kracht van DoTerra

DoTerra biedt 100% pure, natuurlijke etherische olie van zeer hoge kwaliteit. Het bedrijf werkt Fairtrade en stelt daarbij de natuur voorop. Zo ontstaat er een echt win-win situatie voor mens en milieu en dat is precies waar De Zweverige Winkel voor staat.

We bieden de etherische oliën aan via de winkel, onze online shop en geven  workshops in Aromatherapie. In de winkel vind je een uitgebreide collectie oliën zodat je ze kan testen en ruiken. Ook geven we advies hoe de olie in te zetten en maken we samenstellingen op maat passend bij jouw situatie.

Ervaring Mariëlle: 'Mijn dochter slaapt heerlijk door de Lavendelolie waarvan ik een druppel op haar verwarmde knuffelsteen doe en verdund met een basisolie onder haar voeten smeer. Zelf vind ik de combinatie van lavendel, peppermint en frankinsence heerlijk om te ontstressen na een dag werken. Of ik gebruik Melaleuca tegen keelpijn en de Digestzen tegen buikpijn, misselijkheid en obstipatie. De toepassingen zijn eindeloos.'

Waarom kies je voor doTerra?

DoTerra is de grootste etherische oliën leverancier ter wereld en betekent ‘Gift van de Aarde’. Ze zijn een wetenschapsorganisatie en zijn constant bezig met het onderzoeken, verbeteren en ontwikkelen van nieuwe producten met wetenschappers en artsen. Naast het feit dat doTerra heerlijke en pure olie verkoopt van hoogwaardig kwaliteit, zijn zij een Fairtrade bedrijf. Lokale boeren in de armste gebieden ter wereld, floreren door hun handelsovereenkomst met doTerra. DoTerra ondersteunt naast de boer en zijn gezin ook de gemeenschap. Ze bouwt scholen, ziekenhuizen en waterputten om het leven, daar waar het al moeilijk genoeg is, een stuk aangenamer te maken. Zelfstandigheid staat daarbij hoog in het vaandel. Je helpt mensen pas echt door ervoor te zorgen dat ze zichzelf kunnen redden.

Kwaliteit

De oliën van doTerra zijn zo fijn, doordat de planten groeien op de plek waar ze het best tot hun recht komen. Er word gekeken naar de toestand van de grond, klimaat, hoogte en oogstseizoen. Dit leidt er toe dat de oliën zeer hoog in kwaliteit zijn. Als de plant zijn volste potentie leeft, dan is dit terug te zien in de olie. D.m.v. testen wordt ook alleen de olie geselecteerd die aan de hoge kwaliteitseisen van doTerra voldoen. Momenteel wijzen zij nog steeds 70% van het aanbod in olie af.