Melaleuca

DoTerra Melaleuca is beter bekend onder de naam TeaTree olie. Melaleuca olie bevat meer dan 90 verschillende werkzame stoffen en heeft daarmee heel veel toepassingsmogelijkheden. De bladeren van de Theeboom worden al eeuwenlang gebruikt door de Aboriginal volkeren van Australië vanwege de verkoelende en zuiverende werking. Zo werd de olie bijvoorbeeld gebruikt om de huid en nagels te reinigen. Daarnaast is deze frisse olie  onmisbaar wanneer het aankomt op het tegengaan van bacteriën, eczeem, schimmels en infecties.

 

Energetisch helpt de Melaleuca bij het opruimen van negatieve energetische ballast en bij het aangeven van je grenzen. Melaleuca helpt je om in je kracht te gaan staan, je eigen grenzen en die van anderen te respecteren en respectvolle relaties aan te gaan.

 

Chakra: Ik geef mij grenzen aan en blijf trouw aan mijzelf. Hartchakra

 

Tips voor gebruik:

-smeer verdunt op de oorschelp bij oorpijn/oorontsteking, let op NIET in de gehoorgang smeren.

-Gorgeldrankje bij keelpijn, 2 druppels op 1 glas water. Gorgelen en uitspugen.

-Bij vaginale schimmelinfectie, 1 á 2 druppels met water mengen en met vaginale douche spoelen. 2 á 3 x per dag herhalen tot klacht verdwenen is. Indien de klacht niet verdwenen is na 7 dagen raadpleeg dan een arts.

 

Belangrijkste algemene toepassingen:

- Voor veel toepassingen te gebruiken vanwege het grote aantal bestanddelen
- Pijnstillend, antibacterieel en anti-infectueus
- Tegen oorpijn of oorontsteking
- Voor een gave, schone en gezonde huid (bv. bij acné, eczeem, schimmel)
- Verzachtend en herstellend bij zonnebrand
- Tegen griep, bof en rode hond

 

Toepassingsmethoden*:
Topisch, Aromatisch, Inwendig

 


*Deze olie is CPTG gecertificeerd voor een veilige dagelijkse toepassing. 

 

Bij een bestelling van DoTerra producten met een opgetelde waarde boven de 100,- euro kom je in aanmerking voor een kortingsaccount waarbij je profiteert van een minimale korting van 25% op je aankopen. Lees meer...

 

Lees voor gebruik de bijsluiter op het flesje. Niet inwendig gebruiken bij kinderen tot 6 jaar. De leverancier is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het verkeerd gebruik van deze etherische olie.