DoTerra reviews

 

Drie jaar geleden werd ik verliefd op DoTerra. Op de Lavendel olie om heel specifiek te zijn. Niet zo heel zeer om de geur, alhoewel ik haar nu heerlijk vind, maar vooral omdat ze mijn nachtrust aanzienlijk heeft verbetert.

 

En dat terwijl ik haar niet eens zelf gebruikte om beter te slapen haha

 

Ik ben begonnen met lavendel bij mijn jongste dochter. Zij kwam drie jaar geleden elke nacht uit haar bed met ongelofelijke nachtmerries, ook wel nightterrors genoemd. Iedereen was dat gelijk wakker want ze gilde de hele boel bij elkaar. Ze was half wakker en half in slaap, zat half te dromen terwijl ze je wel aankeek en soms zelfs terug sprak. Heel naar om te zien en het gaf ook een gevoel van machteloosheid, omdat ik haar niet kon helpen.

 

Tot ik DoTerra lavendel bij haar ben gaan inzetten.

 

Vlinder vond het niet lekker ruiken, dus smeerde we het verdund onder haar voeten. Die nacht werden mijn man en ik wakker.......niet omdat Vlinder aan het gillen was, maar omdat wij ons beide afvroegen of we haar niet gehoord hadden.

Ze had voor het eerst sinds lange tijd de hele nacht doorgeslapen.

 

 

Inmiddels gebruiken wij met het hele gezin DoTerra oliën en supplementen. 

Ik ben persoonlijk erg fan van de LongLife Vitality supplementen waardoor ik geen last meer heb van opvliegers, ik mij veel energieker voel, mijn darmen rustig en gezond zijn én ik mij geestelijk stabiel voel. Mijn lijf vraagt zelfs om de supplementen, waardoor ik ze ook echt niet vergeet in te nemen.

 

Mariëlle Schenk

Post hier jouw ervaring met DoTerra

Je kan hier je eigen ervaringen delen. Ik ben heel benieuwd. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.