De Zweverige Winkel

Puur, Natuurlijk en Fairtrade

Een spirituele kadowinkel vol met mooie en unieke producten voor jezelf of om cadeau te geven.

Natuurlijk, Puur en Fairtrade is voor ons heel belangrijk. Daarom vind je dit ook terug in onze producten.

Merken die wij aanbieden zijn o.a. Ayurvedic en Satya natuurlijke wierook, heerlijk Yogi thee, haar en gezichtsverzorging van o.a. Alepeo en Holy Lama.

Onze etherische oliën zijn van DoTerra. Zij werken enkel met pure oliën zonder chemicaliën en andere toevoegingen en dat ook nog Fairtrade, zodat de lokale boeren (weer) een goed bestaan kunnen creëren voor zichzelf, hun familie en vaak de hele gemeenschap. Lees meer...

Ook vinden wij duurzaamheid en hergebruik erg belangrijk. Vandaar dat je bij ons ook bijzonder vintage aantreft. Hiervoor zoeken wij speciaal voor u in o.a. Zweden, Nederland en andere veelal Europese landen.

Zelfs onze workshops zijn puur natuur. We vilten met Bio Merinowol, wat inhoudt dat er GÉÉN Mulesing plaatsvind bij de schapen. Mulesing is het wegsnijden van huid rond het achterwerk van een schaap. Aangezien we grote dierenliefhebbers zijn, is dit voor ons geen optie.

Dromenvangers, Smudgeveren, beelden ed maken we van natuurlijke materialen, zoals edelstenen, klei, hout, leer, schelpen en veren.

 

De Zweverige Winkel entree
Dubbele schouw
De Zweverige Winkel
De Zweverige Winkel
De Zweverige Winkel
De Zweverige Winkel
39301947_852035858325600_1771026878287577088_o
De Zweverige Winkel
De Zweverige Winkel
De Zweverige Winkel